Blogia
L_ESCARBAT VERMELLÓS

Campionat Traiguera Futbol Sala 24h.

Campionat Traiguera Futbol Sala 24h. Durant el cap de setmana del 18 i 19 de juny, vam repetir experiença en el campionat de Futbol sala 24h, en la població de Traiguera, sent el cinquè any consecutiu que pujàvem a jugar. Però aquest any l'intensió era millorar el segon lloc aconseguit fa dos anys i el tercer de l'any passat.
Per a aquesta finalitat, vam reforçar l'equip amb noves incorporacions; com ara, Fede, Horatio i Xica. Així l¡equip estava format per Vicent com arquero, Amadeo, Pedaset, Perito, Gallego, i els paputs Cristian i Juanjo, juntament amb les tres noves incorporacions.
L'objectiu mínim era repetir el tercer lloc, i el principal, com no, era guanyar el campionat. Des d'un principi era clara la pujada de nivell respecte a anys anteriors, amb millors equips i millors jugadors. Però la confiança en nosaltres mateixos era molt forta i clara.
Vam començar amb un ribal fàcil, a priori, però la seua joventud i les nostres presses i nerviosisme, va fer que el partit fora igualat en la primera part. Després ens vam tranquilitzar, vam menejar la pilota amb criteri i velocitat acceptable, i vam salvar el primer obstacle.
Menció a part, té l'anecdota de la zona d'acampada d'anys anteriors, i la nova reubicació a última hora, en un indret al costat de l'ermita, millor i tot que l'oficial fins aquest any. I com no, la historieta del sopar al restaurant de l'ermita, La Casa del Capellà. Ens la vam jugar i vam acertar, quin sopar, quin ambient més selecte, i finalment en el preu, molt aconsellable per a tots els gustos i butxaques.

Vam continuar amb els partits, passant en menys dificultats de les previstes el segon partit, front un bon equip, a priori. I com no, en el tercer partit s'hi va repetir la història, ens vam veure les cares amb els nostres amics de Sant Mateu. Perdent el tercer partit i passant com a segons de grup.
En quarts, el contrincant va ser el públic i l'equip local. Però finalemnt, amb les coses clares i bordant el futbol, vam passar sense cap problema a la següent ronda. En aquest cas, en senis, vam repetir partit amb els amics de Sant Mateu, repetin la història de anys anteriors, eliminat-los i passant a la final, objectiu acomplit.

Sols ens quedava un obstacle, un partit; la gloria o el mal gust. Enfront, un bon equip de Benicarlo, amb les coses i la manera de jugar clares. Va ésser un partit de tú a tú, amb les espases en alt,... pe`ro finalment, i ja ens ho mereixiem, el campionat i la gloria va ser per a nosaltres,.....

0 comentarios