Blogia
L_ESCARBAT VERMELLÓS

CURS en TALES (nivell I)

CURS  en  TALES (nivell I) Primer producte de la fusió entre dues de les zones del Projecte Connectem. Realment després de unificar la zona 4 i la zona 6; corresponents als monitors Vicent i Eugeni, com a necessitat per a afrontar el nivell II ( ja que a priori, pensavem que era el millor per a les tasques previes de captació, i posteriorment, per asegurar un nombre mínim de projectes òptims.
Després de fer realitat aquesta fusió, se'ns va presentar l'oportunitat de posar en pràctica aquesta nova forma de treballar conjuntament; la misió era TALES¡¡¡¡¡
Es va tractar d'un curs per a l'iniciació a Internet, en la població de Tales, mitjançant untècnic de la Mancomunitat; concretament el seu ADL (Evaristo).
El curs s'impartí de dilluns a divendres (del 14 al 18 de març), amb un horari de 3h diaries; per lo tant el comput total del curs va ser de 15h, distribuides en els cinc dies. El resum del ritme seguit en dia a dia, era clar; el primer dia, d'una forma un poc atavalada ( per la falta de confiança d'uns i la manca de pràctica dels altres.), però tant com avançava la setmana millorava el clima, el ritme, l'interés i l'aprenentatge. Com a nota negativa, i comú en tots els cursos, es limitava a l'infraestructura; simplement la connexió (que el dijous va dir "fins asi aplegue"...).I com solució; postposar les tasques del dijous per al divendres..
L'experiència es podria calificar de profitosa e interesant; ja que aquest sentiment de sentir-te útil, i que la tasca que estas desenvolupant es profitosa oer a altres persones, es molt interesant......

0 comentarios